Mi is az az exit interjú?

Az exit interjú egy rendkívül hasznos eszköz, amely lehetővé teszi Partnereink számára, hogy értékes információkat gyűjtsenek a távozó munkavállalóik tapasztalatairól és visszajelzéseiről. Az exit interjú során a tapasztalt interjúztatóink célja, hogy mélyebb betekintést nyerjenek az okokba, amiért a dolgozók elhagyják a vállalatot, valamint pontosabb/jobb döntéseket hozhassanak a munkakörnyezettel, a vezetéssel és az esetleges fejlesztési feladatokkal kapcsolatban.

Az exit interjú eredményei alapján a vállalatok képesek felismerni és azonosítani a problémákat, és intézkedéseket hozni a munkakörnyezet, a kommunikáció és a munkavállalói elkötelezettség javítása érdekében. Az exit interjún elhangzott információk segítségével a vállalatok hatékonyabban tarthatják meg tehetséges munkavállalóikat, javíthatják a munkakultúrát és növelhetik a munkavállalói elégedettséget.

Sokszor egy kilépő alkalmazott nem érez elegendő bizalmat ahhoz, hogy a valódi problémákról elmondja véleményét. Ilyen helyzetben tud segíteni egy külsős szakember, aki gyakorlott interjúzási technikákban és a vállalatok szervezeti, működési kérdéseivel kapcsolatosan is szerteágazó tapasztalata van.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.