Research / tanácsadó

Tezás Dániel

Tezás Dániel vagyok, 2017 óta HR területen dolgozom. Erős érdeklődésem van a munkavállalás emberi tényezőihez – mint például munkakultúra, egyéni igények és tapasztalatok, csapatszellem- fontosságában. Tanácsadói oldalról a kiválasztás területén nagyvállalati és ügynökségi háttérrel is rendelkezem. Jelenleg kutató és tanácsadói pozícióban is képviselem a jelöltek és a munkaadók igényeit a Greensearch-nél 2023 eleje óta.

Mi biztosítja szakmai hitelességem?
Hiszek a folyamatos képzésben. Első végezettségemet kommunikációtudományból szereztem, így nagy fókuszt szentelek a tanácsadói beszélgetéseknek és az állásinterjúk minőségének. Értékes munkatapasztalatokat szereztem olyan nagy szervezeteknél (pl. MVM Paksi Atomerőmű), ahol a munkaügyi tanácsadás és a szervezetfejlesztés a mindennapok részét képezte. Az évek tapasztalatai alapján egyértelművé vált a munkakeresők, vagy munkavállalók egyéni igényeinek alapos feltérképezésének fontossága. Ezt a képességemet pszichológus végzettségemnek köszönhetem, ami hatalmas értéket és tudást adott a szakmai elhivatottságomhoz. Számos olyan módszert tudhatok magaménak, melyekkel pályatanácsadási területen tudom segíteni a hozzám fordulókat. Munkám fontos részét képezi az aktív figyelem, illetve a jól strukturált kérdések menti beszélgetések.

A célom, hogy a jövőben is emberekkel foglalkozhassak, segítsek az elakadásaikban, akár a munkavállalói életben felmerülő bizonytalanságokban, az ideális pályaválasztási vagy pályamódosítási döntésekben.

Több, mint 6 éve dolgozom Budapesten toborzás-kiválasztás területén. A recruitment világát kezdőként alaposan megismerhettem először ügynökségi oldalon, ahol számos multinacionális vállalattal dolgozhattam együtt. A nagyobb vállalatok szemlélete és rendszerszintű munkakultúrája megismertette velem a kiválasztási folyamatok összetettségét és fontosságát.

Miért pont a Greensearch?
Számomra szakmai hitelességet jelent, amikor olyan tanácsokkal tudok segíteni a jelölteknek, amikkel már korábban is találkoztam. A Greensearch csapattagjaként minden nap tudok tanulni valami újat a csapattársaktól, így egymás tapasztalatait felhasználva tudunk szakmailag is folyamatosan fejlődni. Ez a nyitottság és támogatás megjelenik a cég mindennapi működésében is.

Nagy rajongója vagyok a művészfilmeknek, zenének, és minden olyan tartalomnak, amiben a bátorság, motiváció, az önfejlesztés és az önmegvalósítás témái jelennek meg.