Senior tanácsadó

Rosta Eszter

Több, mint 20 éve dolgozom HR területen. Vállalati és tanácsadói oldalon egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkezem. Több, mint 15 évig dolgoztam nemzetközi vállalatoknál HR generalista és vezetői pozícióban. A tapasztalatoknak köszönhetően gyorsan átlátom a céges folyamatokat, a partnerek és jelöltek igényeit. 2017 óta vagyok szabadúszó HR tanácsadó.

Az elmúlt években a felvételi politika meghatározása, teljes kiválasztási folyamat kialakítása és menedzselése volt fókuszban. Leginkább FMCG-ben, gyártás, termelési területen érzem magam erősnek, elsősorban vezetői keresések tartoznak hozzám. Ezek mellett marketing, pénzügyi, logisztikai, értékesítési pozíciók keresésében van leginkább tapasztalatom.

Szakmai mottóm

Azt szeretem a munkámban, hogy minden feladat tekintetében sokszínű, komplex gondolkodásmódot igényel. A cselekvésben azonban az egyszerű, gyors, mindenki számára átlátható megoldásmódok dominálnak. Kiemelten fontos számomra a kölcsönös bizalmon alapuló partneri együttműködés, ami minden hosszú távú, sikeres szakmai kapcsolatomnak alapja.

Egy 21 éves fiatalember édesanyja vagyok. Szabadidőmben sokat túrázom, nagyon szeretem a mozit, a filmeket. A folyamatosan fejlődésben, önreflexióban hiszek. Igyekszem nyitottan és tudatosan élni az életem.