PR, marketing

Kertész Luca

Mi biztosítja szakmai hitelességem?

2020 óta foglalkozom marketinggel és 2023 januárjában kerültem a Greensearch csapatába. Számomra soha nem volt kérdés, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Kezdetben úgy gondoltam, hogy ehhez a legoptimálisabb választás a HR lesz, így Emberi erőforrások alapszakon végeztem, HR területen közel két évet töltöttem el, amikor megfogalmazódott bennem az az érzés, hogy ez a szakma nem elégíti ki maradéktalanul a kreativitás és alkotás iránti vágyaimat.

A marketinges karrieremet startup környezetben kezdtem el, ami kifejezetten izgalmas szakasza volt az életemnek egy nagyvállalati közeg után. Ez idő alatt nagyon sokat tanultam a szakmáról, az emberekről és az üzleti életről. A marketing számos területén kipróbálhattam magamat az elmúlt években, nekem a legkedvesebb szelete ennek a kreatív szakmának mégis a brandépítés lett. Ez egy annyira összetett, stratégiai gondolkodást igénylő feladat, tele kihívásokkal, aminek minden percét élvezem. Számomra nagyon fontos volt, hogy a gyakorlati tapasztalat mellett, elméleti tudással is felvértezzem magam, ezért a tanulmányaimat Marketing mesterszakon folytattam, amit 2024-ben fogok abszolválni.

Azon kívül, hogy ma már minden marketing körülöttünk, az üzleti világban a marketing egy igazi híd a vállalatok és a vásárlók/ügyfelek között. Az én célom az, hogy a vállalatok által képviselt értékeket a lehető legjobb eszközökön keresztül juttassam el a végfelhasználókhoz. Amihez arra van szükségünk, hogy ismerjük a fogyasztóinkat, hiszen a legfontosabb eleme a marketingnek a vevőközpontúság.

Miért pont a Greensearch?

A Greensearch nagyon hamar belopta magát a szívembe, ez Andi személye mellett annak is köszönhető, hogy a cégben a HR-es múltam és a marketinges jelenem találkozik. Élvezem, hogy szárnyalhatnak az ötletek, hogy nincs lehetetlen. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen elhivatott, magas minőségű munkát végző csapat munkáját támogathatom marketing oldalról.

Szabadidő

Szeretem a klasszikus és a szép irodalmat, a szabadidőmet szívesen töltöm írással és olvasással. Már gyerekként megfogtak a művészetek, így szívesen járok kiállításokra, színházba és emellett a fotózás, illetve a sportolás, túrázás, azok a tevékenységek, amikkel igazán ki tudok kapcsolni.