Ügyvezető, senior tanácsadó

Deák Andrea

20 éve foglalkozom személyzeti tanácsadással

Szakmai pályafutásom során eddig közel 6000 embert interjúztattam, több száz céget ismertem meg belülről. Mai napig is aktívan részt veszek a keresésekben, illetve látogatom a cégeket. A legtöbb iparágban dolgoztam, legerősebbnek a B2B, ipar és FMCG területén érzem magam, ahol értékesítési, marketing, logisztikai, pénzügyi és termelési pozíciók keresésében vettem részt.

Alapvégzettségem újságíró, szeretek írni, de ez ma már inkább hobbi. Elvégeztem később a mai Corvinus Egyetemet, MBA képzés keretén belül pedig HR tanulmányokat folytattam. Angolul és németül beszélek.

Aki ismer, tudja: örök optimistának születtem

Nem tudok és nem is akarok álmok nélkül élni, a realitástól azonban sohasem szakadtam el. Szeretem, amit csinálok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam a hivatást, ahol kiteljesedhetek, és aminek köszönhetően már eddig is sok emberi kapcsolatra, személyes élményre tehettem szert.

Privát

Egy örökmozgó kamasz Anyukája vagyok. Érdeklődésem széleskörű, alapelvem a nyitottság. Legyen szó sportról, zenéről, kultúráról. Az Élet Akadémia alapító tagja vagyok, mely szervezet missziója, hogy elsősorban 15-25 év közötti fiataloknak segít a tudatos, átgondolt és őszintén vágyott pályaválasztásban.