Ügyvezető, senior tanácsadó

Deák Andrea

20 éve foglalkozom személyzeti tanácsadással

Pályafutásomat egy osztrák pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem, de 6 év után a számok helyett az emberek felé fordultam és ezen belül is a HR terület fogott meg. Magyarország egyik első nemzetközi cégénél a Neumann International vállalatnál kezdtem dolgozni tanácsadóként, ahol pár év tanácsadói munka után megbíztak a hirdetéses dívizió vezetésével, pár év múlva pedig az egész cég vezetésével. A Neumann cég Magyarországról való kivonulása után elindítottam saját cégemet, ami 2023-ban ünnepelte 10 éves fennállását.

Egész szakmai pályám során eddig közel 6000 embert interjúztattam, több száz céget ismertem meg belülről. Mai napig is aktívan részt veszek a keresésekben, illetve látogatom a cégeket. A legtöbb iparágban dolgoztam, legerősebbnek a B2B, ipar és FMCG területén érzem magam, ahol értékesítési, marketing, logisztikai, pénzügyi és termelési pozíciók keresésében vettem/veszek részt, elsősorban vezetői szinten. Angolul és németül beszélek.

Elhivatott vagyok abban, hogy a felhalmozott tudásunkat, tapasztalatunkat kollegáimmal átadjuk akár legyen az munkavállaló vagy munkáltató. Erre hoztuk létre a GS Exclusive heti egy órás blokkot, amikor az előre bejelentkezőket segítjük kérdéseik megválaszolásában. Emellett 3 éve havonta minden hónap első szerdáján vezetem a Millásreggeliben a HR percek című műsort, ami szintén az éppen aktuális, illetve az újra és újra felmerülő HR, munkaerőpiaci témákkal foglalkozik. Meghívásra szívesen látogatom az egyetemeket, középiskolákat, ahol a jövő generációi tehetik fel kérdéseiket a továbbtanulás, szakma választás, munkaerőpiaci lehetőségekkel kapcsolatosan.

Alapvégzettségem újságíró, szeretek írni, de ez ma már inkább hobbi. Elvégeztem később a mai Corvinus Egyetemet, MBA képzés keretén belül pedig HR tanulmányokat folytattam. Angolul és németül beszélek.

Aki ismer, tudja: örök optimistának születtem

Nem tudok és nem is akarok álmok nélkül élni, a realitástól azonban sohasem szakadtam el. Szeretem, amit csinálok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam a hivatást, ahol kiteljesedhetek, és aminek köszönhetően már eddig is sok emberi kapcsolatra, személyes élményre tehettem szert.

Privát

Egy örökmozgó kamasz Anyukája vagyok. Érdeklődésem széleskörű, alapelvem a nyitottság. Legyen szó sportról, zenéről, kultúráról. Az Élet Akadémia alapító tagja vagyok, mely szervezet missziója, hogy elsősorban 15-25 év közötti fiataloknak segít a tudatos, átgondolt és őszintén vágyott pályaválasztásban.