A munkaerőpiaci tanácsadás egy olyan ...

… egyéni igényekre szabott szolgáltatás, mely segít felismerni és kibontakoztatni a szakmai tudásban rejlő lehetőségeket. Tapasztalt szakembereink a legújabb iparági trendek és a munkaerőpiac változásainak sajátosságainak figyelembe vételével tudnak személyes/egyénre szabott támogatást nyújtani szakmai életút tervezésében, fejlődési célok meghatározásában/kitűzésében.

Az egyéni konzultációk során tanácsadók segítenek átlátni azokat a képességeiket, érdeklődési területeiket és életcélokat, amelyek alapján érdemes meghatározni a megfelelő karrierutat., Segítenek továbbá a pályamódosításban vagy a szakmai előrelépés megtervezésében, a célzott önéletrajzírásban, állásinterjúkra való felkészülésben és a szakmai kapcsolatrendszer feltérképezésében és alkalmazásának jó gyakorlatában.

Az átfogó munkaerőpiaci tanácsadási szolgáltatásunk célja, hogy Ön magabiztosabban tervezhesse a karrierjét, megtalálja azokat a lehetőségeket, amelyek illeszkednek az érdeklődési területeihez és céljaihoz, és sikeresen megvalósíthassa a szakmai ambícióit.

Ha úgy érzi, hogy elakadt a karrierjében, éppen váltáson gondolkozik, vagy csak szeretne kicsit többet meg tudni az aktuális munkaerőpiaci lehetőségekről, változásokról, HR szakembereink örömmel állnak rendelkezésére, hogy együtt megtaláljuk az Ön számára legjobb lehetőséget.

Írjon nekünk a budapest@greensearch.hu e-mail címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Munkaerőpiaci tanácsadás