Aki ismer, tudja örök optimistának születtem. Nem tudok és nem is akarok álmok nélkül élni, a realitástól azonban sohasem szakadtam el. Hiszem,hogy   problémák nem léteznek, csak megoldásra váró lehetőségek. Büszke vagyok arra, hogy projektjeim több mint fele a „mission impossible” kategóriába tartozik, de Partnereim a több éves együttműködésünk után tudják, a végén lesz megoldás. Hogy lehet ez? A tapasztalat teszi vagy a kapcsolatrendszer? Esetleg a tanácsadói képességeim? Én inkább abban hiszek, hogy a munkám iránti alázat, a szorgalom, a tenni akarás – Partnerek és Jelöltek felé egyaránt -, meghozza a gyümölcsét. Szeretem, amit csinálok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam a hivatást, ahol kiteljesedhetek, és aminek köszönhetően nagyon sok emberi kapcsolatra, személyes élményre tehettem szert már eddig is.

15 éve foglalkozom személyzeti tanácsadással. A 90’es évek közepe, vége felé véletlen folytán keveredtem a személyzeti tanácsadás területére az egyik legnagyobb nemzetközi tanácsadó céghez, a Neumann International Kft-hez, ahol közel 17 évet töltöttem el.

2012 óta saját cégemet vezetem, ami tagja lett az egyik legkomolyabb nemzetközi tanácsadó szervezetnek.

Mai napig aktívan részt veszek a keresésekben, illetve látogatom a cégeket.

Szakmai pályafutásom alatt eddig közel 4-5000 embert interjúztattam, több száz céget ismertem meg belülről.

Alapvégzettségem újságíró, szeretek írni, de ez ma már inkább a hobbi kategória. Talán majd egyszer újra. Elvégeztem később a mai Corvinus Egyetemet, MBA képzés keretén belül HR tanulmányokat folytattam. Angolul és németül beszélek.

Privát – egy 10 éves örökmozgó kisfiú örökmozgó Anyukája vagyok. Érdeklődésem széleskörű, alapelvem a nyitottság. Legyen az sport, zene, kultúra.

Egyéb tevékenységem: az Élet Akadémia Alapító tagja vagyok, mely szervezet missziója, hogy elsősorban 15-25 év közötti fiataloknak szeretne segíteni a tudatos, átgondolt és őszintén vágyott pályaválasztásban. Vendégelőadója vagyok több felsőoktatási intézménynek.